tisdag 28 oktober 2008

Bosön med Grottan besök

Nu är helgen på Bosön genomförd med prestationspsykologi och kost. Det finns oerhört mycket att lära men som mycket annat så är det en färskvara så spelarna måste också underhålla det. Fram tom Senegal finns flera saker som de kan jobba på individuellt och sedan så får vi se hur det blir framöver men jag anser att vi skall försöka hitta flera liknande upplägg för landslagstrupperna.

Killarna fick sedan en bit boule kultur genom ett besök i Grottan. Det var faktiskt väldigt bra då jag inte hade informerat dem innan utan det gjordes när vi satte oss i bilen. Ett försök att simulera att vi inte kan påverka allt som sker omkring oss. När vi anländer till Grottan så står det ett hungrigt lag på banan och en fanatisk hemma publik runt om.

Vi fick ingen möjlighet till uppvärming (kastade 3klot var ungefär). Själva så hade det spelat singel KM och var nu inne i dubbel KM. Första matchen möter vi Mästaren i singel Ian med Åke Löwbeer och Leffe. Efter 2 rundor leder hemmalaget med 3-0 och publiken börjar skandera Fanny Fanny Fanny!

Så blev inte fallet utan vi vänder och vinner med 9-6. Spelade gjorde Rikard, Henrik och Fille (läggare,mitt,skytt)

I andra matchen har de mönstrat sitt bästa lag (enligt Maria) i form av Öhlund, Bengan och Mackan. Vi kör i den matchen med Viktor, Rikard och Henrik. Det börjar så illa för Öhlund då hans första klot blir flera meter ifrån lillen så han får helt enkelt en ny chans. Efter 2 rundor är matchen över då vi har vunnit med 9-0 (tog en 4:a och en 5:a). Efter första rundan i matchen så börjar publiken förflytta sig till det angränsande rummet där ädla drycker serveras. Jag förstår dem då deras på pappret bästa lag inte bjöd upp till någon dans denna gång.

Tredje matchen blir en lottning av de som inte har fått möta oss och Maria laget får fram Björne d.ä. , Kostas och Micke. Här kör vi på med samma lag som i match 2 och vi vinner med 9-2 alt 9-3.

Väldigt stabilt spel av killarna då förutsättningarna var allt annat än bra och det vill jag tacka Maria och Åke Löwbeer för att vi fick denna genomkörare som är väldigt bra inför Senegal.

Jag överlämnade en landslagströja med grabbarnas autografer på och den kan ju vara värd en hel del om vi lyckas i VM !

Tack Maria för några fantastiska matcher och tack spelarna. Riktigt bra gjort!

2 kommentarer:

Ante sa...

Hehe...ett lägg 2 meter fr lillen.hoola pöjk...det KAN man inte lyckas med på DEN banan.ALLT trillar ju ner i gropen :-).Skulle velat sett killarnas (särskillt Viktors) ögon när dom kom in i det där rökhålet.Bra gjort att,dom ovetandes,ta med dom dit...och ruggigt bra att moooza Marior i deras håla.Du växer mer å mer,pöjk.
Snackade med Viktor...och han lät jäkligt nöjd med helgen.Ha,t bäst.

CONAN sa...

Bra gjort, rolig historia. Hitills obesegrade lovar gott.